Aktiviteetit

Jo itse Baan Finland tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia asukkaidensa viihtymiselle ja rentoutumiselle. Erilaisia harrastusmahdollisuuksia löytyy lukuisia määriä, kartingista luontoretkeilyyn. Alueen useat hevostallit tarjoavat edullisia ratsastuselämyksiä. Vesiurheillumahdollisuudet ovat rajattomat: vesihiihto, Kite, surffaus, purjehdus, melonta, vesijetit yms. Kaupungissa on lisäksi useita yrittäjiä, jotka tarjoavat snorklaus- ja sukellusretkiä läheisille kirkkaiden vesien ympäröimille saarille. 

Golf

Hua Hinin helmi on ehdottomasti golf. Kaupungin ympäristössä on useita arvostettuja golfkenttiä. Kaikki kentät sijaitsevat sujuvien liikennepalvelujen ansiosta korkeintaan puolen tunnin päässä Hua Hinista. Lisäinformaatiota golfkentistä löydät kohdasta – golf!

Kalastus – avomerellä tai kuuluisissa sisämaan kala-altaissa

Thaimaalaisessa ruokakulttuurissa kala ja merenelävät ovat tärkeässä roolissa. Kalastusmahdollisuudet ovat todella monipuoliset. Kalastaa voi niin merellä kuin lähialueen järvilläkin edullisesti. Vähintään yksi eksoottinen kalasturetki on jokaisen Hua Hinissä vierailevan tehtävä! Alkuvaiheessa on hyvä hankkia opas, joka tuntee paikalliset vedet ja kalastusmenetelmät. Oppaita löytää Hua Hinin satama-alueelta ja hinta on noin 500 bahtia (n. 10 euroa). Hintaan kuuluvat kalastusvälineet, syötit, kevyttä purtavaa ja juotavaa.

Temppeleitä ja historiaa

Hua Hinin lähiympäristössä on paljon kiintoisia tutustumiskohteita. Vanha kaupunki Petchaburi, buddhalaisine temppeleineen ja puutaloineen. Läheisellä vuorella on aiempien Thaimaan hallitsijoiden kesäpalatsi, jossa voi kokea aiempien kuninkaiden hovielämän loiston ja ylellisyyden.  Nykyään Hua Hin tunnetaan kuninkaan kesäpalatsista, minkä takia kaupunki on niin siisti, turvallinen ja hyvämainen paikka lomailla.

Luontoretket

Hua Hinin luonnonkaunis ympäristö houkuttelee ihmisiä luontoretkille. Lähistöllä sijaitsevat kaksi suurta kansallispuistoa ovat uskomattomia luontoystävän retkeilykohteita, joissa kävijä voi tutustua luonnon omaan luomistyöhön värikkäine lintuineen ja perhosineen, rehevine kasvustoineen ja kukkineen sekä sulkeutua keskelle ikivihreää tropiikin vehreyttä. Lyhyen automatkan päässä sijaitsevassa Kaeng Krachanin kansallispuistossa voi nähdä vilaukselta joitakin yli 40 nisäkäslajista: elefantin, tiikerin, puuleopardin, malaijinkarhun, mustakarhun, kääpiökauriin, tapiirin, muurahaiskävyn ja useita apinalajeja. Alueella voi leiriytyä majoihin tai telttoihin, meloa kanootilla tai kajakilla tai vaikkapa harrastaa koskenlaskua.